Odmor

Kuća Betanija - odmor

 

Odmor je vrijeme povlaštenog slavlja u tvom životu i radu. Čezneš za slobodnim vremenom koje ćeš, napokon moći provesti u ozdravljujućoj samoći ili u kvalitetnom zajedništvu s drugima.

Kuća Betanija idealno je mjesto za takav odmor svima. Nudi ozračje tišine i mira u unutarnjiim i dvorišnim prostorima. Mogućnost šetnje i boravka na zraku na dvorišnim terasama, parku ili kućnom vanjskom iigralištu pod borovima, u svim dijelovima dana, svježih jutara ili večeri, pruža posjetiteljima poseban čar. Promatranje zvjezdanog neba duboko plave boje kroz raskošne palmine grane u dvorištu Kuće Betanija ostavlja svakome nezaboravan doživljaj ljepote koja dovodi do pred vrata same mistike. Blizina mora, plaža, šetnica, mogućnost dugih šetnji na zdravom lošinjskom zraku i plivanje u čistom moru tirkizne boje, ispunjava želje ljubiteljima prirode i aktivnog odmora. Dobrohotni prijam domaćina-redovnica iz zajednice Milosrdnih sestara sv. Križa, trajno ostvaruje sigurno ozračje doma te povoljan smještaj u udobnosti ukusno opremljenih soba.

Kuća Betanija, kao duhovni centar za turiste, nudi  i još jednu jedinstvenu ponudu  koju ne možete dobiti nigdje drugdje: ponudu koja vam omogućuju da vaš odmor bude i odmor plus. Za one koji svoj odmor žele iskusiti ili provesti na takav način, više u: duhovni odmor ili  programi.

Dobro došli u Kuću Betanija – oazu i izvor duhovnog i tjelesnog zdravlja.

Dijelimo međusobno životnu radost!

Fotografije: